Vinkkejä!


"Rakkaus ei ole vain tunne,
vaan tapa olla läsnä toiselle”

Kurssitarjontaa


Uudet kurssit julkaistaan Korona-rajoitusten salliman tilanteen mukaan< Vertaisohjaajaesittely Katajan sivuilla


Parisuhdevinkkejä:

Rikasta minua!
Kukapa ei tahtoisi rikastuttaa parisuhdettaan – tehdä olemassa oleva hyvä näkyväksi, tulla tietoiseksi suhteen mahdollisuuksia ja voimaantua vertaisryhmästä. Rikasta minua on Suomen suosituin parisuhdekurssi.

Vuorovaikutustaidot parisuhteessa
”En tiedä mitä sanoa ja kuunteleminenkin on niin vaikeaa!” Vaikeissa tilanteissa olevat parit usein kertovat, etteivät ymmärrä toisiaan. Heillä ei ole toisilleen mitään puhuttavaa, eikä puoliso suostu edes kuuntelemaan, mitä sanottavaa toisella on. Tilanne tulkitaan rakkaudettomaksi ja välinpitämättömäksi, vaikka kyse olisikin vain väärinymmärryksistä.

Sylikkäin
Kokonainen viikonloppu seksuaaliseen läheisyyteen liittyvien asioiden äärellä tarjoaa helmihetkiä kullan kainalossa.

PariAsiaa®-luentosarja
Luentosarja on Parisuhdekeskus Katajan kehittämä. Luennot on suunnattu kaikille parisuhteesta ja sen kehittämisestä kiinnostuneille. PariAsiaa® -luento kestää noin tunnin. Minna ja Risto ovat käyneet Katajan PariAsiaa-koulutukset (kaikki osat 1-8). Kysy, jos haluat luennon paikkakunnallesi!

Perheen parhaaksi
Vanhempien parisuhde on lasten koti. Lapsen sairastuessa parisuhde joutuu usein koetukselle. Kaikkien jaksamisen kannalta yhteen hiileen puhaltamisen taito korostuu ja kantaa, kun muutenkin on raskasta.

Rakkauden kielet
Mikä saa minut erityisesti tuntemaan, että puolisoni rakastaa minua?

Muita alustamiamme teemoja:
Tarpeet, Tunteet, Erilaisuus, Kunnioitus, Ristiriitojen ratkaiseminen, Anteeksiantaminen, Ajankäyttö, Seksi, Parintaju, Itsetuntemus, Suku, Tausta, Vuorovaikutus, Hellä ja luja rakkaus.