Etusivu


Elämän janallanne on monenlaisia taitepisteitä. Kohtia, missä tapahtumat ympärillänne muuttavat sinun tai parisuhteenne suuntaa. On myös asioita, jotka jatkavat entiseen suuntaa ilman, että havahdut pohtimaan; olenko tähän tyytyväinen? Parisuhteenne hoitamisen tärkeitä taitepisteitä ovat muutokset, joihin sinä ja te yhdessä voitte vaikuttaa. Voitte päättää ongelmien kohtaamisesta ja korjaamisesta tai päättää ylläpitää ja parantaa sitä hyvää, mitä teillä jo on. Tämä vaatii sekä havaitsemisen, että tahdon. Tahdon Taitepiste odottaa teitä!

Parisuhteen hoitaminen on havahtumista. Havahdunko siihen, että parisuhteen eteen on tehtävä töitä, sitä on hoidettava. Liikkeelle lähtö vaatii tahtotilan - tahdon muuttaa jotain, tahdon johonkin parempaan. Tällainen toiminta on ennaltaehkäisevää ja parisuhdetta vahvistavaa.

Toisinaan ajaudutaan tilanteeseen, jossa parisuhteessa tarvitaan ulkopuolista apua.

Solmu Parisuhteessa -neuvonnan avulla selvitetään, mikä teidän "solmunne" on, mitkä asiat suhdettanne kuormittavat. Solmu parisuhteessa -on menetelmä tarkastella yhdessä parisuhteenne nykytilaa ja pohtia suhteenne tulevaisuutta.